Menu

Olympiáda dětí a mládeže

Zimní olympijskou štafetu po Královéhradeckém kraji přebírá Moravskoslezský kraj! Olympijský svátek zorganizujeme hned z kraje roku 2025.

Centrem her XI. zimní olympiády dětí a mládeže 2025 se od 26. do 30. ledna stane Frýdek–Místek, a především zimní stadion Polárka, ve kterém bude také olympijský dům. Slavnostní zahájení proběhne na zimním stadionu v Třinci ve WERK ARENĚ, medailové ceremoniály a slavnostní zakončení se uskuteční u zimního stadionu Polárka ve Frýdku–Místku. Lyžařské a snowboardové závody se uskuteční ve SKI areálu Bílá v Beskydech, krasobruslení v Českém Těšíně a hokejová utkání se budou hrát na již zmíněných zimních stadionech ve WERK ARENĚ a Polárce. Soutěže ve sportovním lezení proběhnou v lezeckém centru Tendon Hlubina v Dolní oblasti Vítkovic v Ostravě, a v HANGAR climbing playground by Adam Ondra v Ostravě - Porubě. Taneční soutěž proběhne v Campusu Ostravské univerzity a šachový turnaj v rytířském sále Frýdeckého zámku, kde bude také k vidění výstava uměleckých děl z umělecké soutěže.

Konkrétnější informace a aktuality můžete sledovat na Hry XI. zimní olympiády dětí a mládeže 2025 | Český olympijský tým (olympijskytym.cz)

Letos v červnu proběhne letní olympiáda dětí a mládeže v Jihočeském kraji, kde bude náš kraj reprezentovat výprava našich nejlepších sportovců.

Olympiáda dětí a mládeže

Úřední hodiny pro veřejnost:

Po, St: 8:00‑17:00 hod.

Út, Čt: 8:00‑14:30 hod.

Pá: 8:00‑13:00 hod.